Molts dels nostres sentiments, comportaments i símptomes no estan vinculats a la nostra història personal, sinó que tenen el seu origen en una lleialtat familiar: pobresa econòmica de sistema familiar matern o patern, manca afectiva, econòmica, inseguretat, solitud, rebuig, addiccions, maltractament, etc.

Les Constel·lacions Familiars ens permeten prendre consciència  de l’origen real  de la pertorbació;  d’aquests moments passats  que romanen en l’ombra però que condicionen el nostre present, i ,a partir d’aquesta presa de consciència, transformar els patrons limitants en gestos i accions que ens proporcionaran seguretat en un mateix, benestar personal, relacions personals i afectives  satisfactòries…

Aquesta revolucionària eina, desenvolupada per Bert Hellinger, incideix, en gran part, en les experiències viscudes (nostres i dels nostres anteriors), que comprometen el nostre benestar.

A part de les «herències» limitants, rebudes dels nostres pares i ancestres, sol haver-hi una nena o nen ferit en el nostre interior, que, sovint a nivell inconscient, condiciona desfavorablement el nostre present i el nostre futur. Les constel·lacions també incideixen sobre la sanació d’aquest «jo nen» desfavorit.

Sol·licita ajuda experta de la  teva terapeuta per a augmentar la teva autoestima, gestionar l’estrès, superar l’apatia, el descoratjament, l’ansietat, l’angoixa i aquestes emocions i situacions que no et permeten viure una vida plena i satisfactòria.

Els àmbits d’actuació de les constel·lacions familiars són: social, afectiu, salut, parella, econòmic, laboral, conjugal, familiar, relació amb un mateix.

Amb les constel·lacions és habitual experimentar canvis des de la primera sessió.

ASSISTÈNCIA EN CATALÀ I CASTEL