Massatge a Girona

Deixa't assessorar y tractar per la teva quiromassatgista a Girona (Espai TEC). Consulta els teus dubtes, dolències... per aplicar en cada cas el tipus de massatge més adient (massatge descontracturant, circulatori, relaxant). El quiromassatge es pot combinar amb altres tècniques dins la mateixa sessió (reflexologia podal, ultrasons aplicats en zones articulars concretes, etc.).

TEC (Treball Energètic i Corporal) és un espai especialitzat en teràpies manuals, bio-energètica i a la formació relacionada en aquest àmbit; un centre d'àmbit terapèutic-holístic dedicat al quiromassatge a Girona, entre d'altres tractaments.

A través del massatge, les endorfines generades per la pressió i mobilització del teixit dèrmic reforcen el sistema immunològic i activen el sistema nerviós parasimpàtic o de relaxació. Aconseguim, també, la relaxació de les fibres musculars, nutrició articular -gràcies a la hiperèmia o aportació de reg sanguini en zona-, activació del sistema circulatori sanguini, mobilització de greixos o teixit adipós, etc.

massatge a girona 4

PER QUÈ VA BÉ, EL MASSATGE?

Indicacions del massatge:

 

-Contractures musculars

-Lumbàlgia, cervicàlgia…

-Ciàtica

-Síndrome del piramidal

-Problemes circulatoris, cames cansades

-Insomni, nerviosisme, estrès

-Retenció de líquids

-Sobrepès

quiromasaje en girona

Diferència entre el massatge i el quiromassatge

A diferència del massatge, terme genèric que inclou mobilització dèrmica i muscular mitjançant utensilis com a corrons de fusta, pindas aromàtiques, mans, peus (típic del massatge Tailandès), el quiromasaje es basa en el massatge efectuat amb les mans; partint del coneixement semàntic que quiro (procedent del grec) significa "mà".

quiromasaje en girona

Massatge a Girona

INCLOU ELS SEGÜENTS TRACTAMENTS:

QUIROMASSATGE

-Massatge descontracturant, circulatori, relaxant.

MASSATGE INTEGRATIU

-Inclou quiromassatge descontracturant, circulatori + reflexologia podal + reiki (reequilibrant energètic) en la mateixa sessió. Més avall, s’exposen les característiques de cada tècnica.

Preu (massatge a Girona - Espai TEC)

-QUIROMASSATGE: 45€ / SESSIÓ

-MASSATGE INTEGRATIU: 45€ / SESSIÓ
(quiromassatge + reflexologia podal + reiki)

Reflexologia podal: tractament de malalties físicoemocionals mitjançant massatge i pressions en diferents zones del peu. Indicacions: malalties/afeccions físiques i alteració del sistema nerviós: estrès, insomni, ansietat,etc.

Reiki: tècnica de desbloqueig energèticoemocional per al reequilibri físic i energètic, mitjançant l'aplicació de les mans, símbols i pedres en diferents zones chakrals (chakras). Mètode Usui.

Horari

-De dilluns a divendres (y algun dissabte): 9:15h - 20h

Altres tècniques ofertes:


Reflexologia podal: tractament de malalties físico-emocionals mitjançant massatge i pressions en diferents zones del peu. Indicacions: malalties/afeccions físiques i alteració del sistema nerviós: estrès, insomni, ansietat,etc.

Reiki: tècnica de desbloqueig energèticoemocional per al reequilibri físic i energètic, mitjançant l'aplicació de les mans, símbols i pedres en diferents zones chakrals (chakras). Mètode Usui.

Demana visita consultant la teva disponibilitat!

També pots trucar o enviar un whatsap al telèfon 686 3443497 (Afra)

INFORMACIÓ ADDICIONAL SOBRE EL QUIROMASSATGE:

*BENEFICIS DEL QUIROMASSATGE

*CURIOSITATS

COMPARTEIX AQUESTA PÀGINA!

WhatsApp
Facebook
Email